Gezicht laseren

Nooit meer last van gezichtshaar

Haartjes op je bovenlip, kin en andere plekken in je gezicht – veel vrouwen zijn er allesbehalve blij mee. Wij helpen je er definitief vanaf.

Dus als jij jouw gezicht wilt laten ontharen, dan ben je bij The Laser Lab in Amsterdam aan het juiste adres.

Behandelduur: 10-20 minuten

Aantal behandelingen: 6-9

Alle laserontharing behandelingen bij The Laser Lab zijn als enige in Amsterdam met de Soprano Titanium

Laserbehandeling van je gezicht

Gezichtsbeharing maakt veel vrouwen onzeker. Je kunt je zelfs onaantrekkelijk gaan voelen. Sta je elke dag voor de spiegel met een pincet of scheermesje? En wil je gewoon zorgeloos genieten van een glad gezicht? Laat de haartjes dan weglaseren. Binnen een paar behandelingen ben je er vanaf en zijn ze definitief weg.

Het hele behandeltraject duurt een aantal maanden. Gelukkig zie je al vanaf behandeling 1 resultaat, want de haargroei vermindert en de aanwezige haartjes worden dunner en minder stug. Je voelt je meteen fijner en mooier.

De borst en buik laseren kan alleen bij haren met voldoende pigment. Heb je lichtblonde of grijze haren, dan is laseren helaas niet mogelijk.

Ja, het is veilig. Bij The Laser Lab werken we met professionele apparatuur en ervaren, getrainde laserspecialisten. Je krijgt bij ons altijd persoonlijk advies. Voor een goed advies is het belangrijk dat je eerlijk bent, bijvoorbeeld over een (mogelijke) zwangerschap, medicijngebruik of geplande operaties.

In zeldzame gevallen komen bijwerkingen voor, zoals stimulans van de haargroei of pigmentveranderingen in de huid. Deze bijwerkingen zijn tijdelijk en veroorzaken geen schade.

Ja zeker! Ook mannen kunnen zich laten laseren. Het laserapparaat wordt afgestemd op basis van jouw persoonlijke situatie. Hierdoor is het pijnloos en uiterst effectief.

Dit is afhankelijk van het gebied: hoe sneller de haartjes er groeien, hoe minder tijd er tussen twee behandelingen hoeft te zitten. De wachttijd varieert van 6 tot 12 weken. In het intakegesprek bespreken we het verwachte aantal behandelingen en hoeveel tijd er tussen moet zitten.

Pijnloos je gezicht laten laseren

Het klinkt best eng, een laserapparaat op je gezicht. Toch hoef je niet bang te zijn voor pijn. Bij The Laser Lab werken we met de Soprano Titanium, een uiterst geavanceerd laserapparaat dat 100% pijnvrij laseren garandeert. Door de laser precies aan te passen op je huidtype en haargroei zorgen we dat je geen pijn ervaart tijdens de behandelingen.

Doordat we de Soprano Titanium zo nauwkeurig kunnen instellen zijn er vaak minder behandelingen nodig dan bij andere laserapparaten. Je bent dus ook nog eens sneller klaar.

Voorbereiden op gezicht laseren

We adviseren je vanaf 6 weken voor de behandeling je gezicht alleen nog te ontharen met een scheermesje. Gebruik dus geen andere methodes zoals waxen of ontharingscrème, waarbij je het haarzakje verwijdert.

Ga vanaf 10 dagen voor de behandeling niet meer uitgebreid zonnen of naar de zonnebank.

 

Scheer 1 dag voor je behandeling alle haartjes weg. Het laserapparaat bereikt de haarwortels dan optimaal.

Ben je (mogelijk) zwanger? Dan verzetten we je afspraak. Onder invloed van hormonen reageert je huid anders op de laser en is laserontharing even niet mogelijk.

Na de laserbehandeling

De meeste mensen hebben nergens last van na een laserbehandeling. Soms wordt de huid rood en voelt het een beetje branderig. Dit komt gelukkig weinig voor en trekt ook snel weer weg. Heb je hier last van, dan kun je het verzachten met een verkoelende gel of coolpack.

Ga de eerste 10 dagen na het laseren niet zonnen of onder de zonnebank. Vermijd ook hete plekken zoals de sauna of een stoomdouche. De hitte kan de behandelde huid snel irriteren.

Gezicht laten ontharen in Amsterdam

Wees welkom bij The Laser Lab in Amsterdam

Wil jij je gezicht laten laseren zodat je nooit meer last hebt van die vervelende haartjes op je bakkebaarden, wangen, kin, nek of bovenlip? Bij The Laser Lab in Amsterdam helpen we je graag. In onze luxe, moderne kliniek maken we een persoonlijk behandelplan waarmee jij het resultaat krijgt waar je op hoopt.

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en proefbehandeling. Je bent van harte welkom.

The Laser Lab Amsterdam Laserontharing Logo